VINRESOR OCH KUNDUNIKA PAKETRESOR

Med glädje skräddarsyr vi specialdesignade paketresor, så att den passar just dig! Det kan vara en semester med vännerna, ett 50-årsfirande, en vinresa eller kulturutflykter i Languedoc. Vi har lokalkännedom och vet var du hittar de bästa pärlorna! Nedan ser du några förslag, men vi vinnlägger oss om att vara lyhörda och anpassar gärna programmet efter ditt behov. Gäller januari-juni, september-december. Sommarmånaderna uthyres huset endast i sin helhet veckovis med självhushåll. Kontakta oss!

Företagsresor 6-12 personer

För ledningsgrupper och mindre företag, för grupper 6-14 personer, 3-5 dagar, ordnar vi gärna din nästa kick-off, konferens, utvecklingsmöte, utbildning eller personalresa. Vi arbetar med de bästa lokala förmågorna och är lyhörda för dina speciella önskemål för att göra ert arrangemang minnesvärt. Vi har lång erfarenhet av att ordna paketresor och kommer gärna med förslag för att tillmötesgå era behov. Kontakta oss, tillsammans ordnar vi ett arrangemang att minnas länge.

Gourmet & Vinresor 6-12 personer

Då mat & dryck ligger oss varmt om hjärtat, arrangerar vi självfallet mat & vinresor, speciellt anpassade för dina önskemål för mellan 6-14 personer. Här lägger vi fokus på att besöka de bästa vingårdarna med innovativa "vignerons independant". På våra gårdar, självklart ekologiska, tas du alltid emot med ett välkomnande leende och får oftast prata med vinbonden själv. En rundvandring i vingården, provning av utsökta viner, ofta parad med en lunch eller en picnique chic i vingården. Självklart utforskar vi både de bästa av restauranger i området för lunch och för middag och äter frestande middagar i vår trädgård där speciellt fokus läggs på delikatesser från Languedoc, musslor, ostron, anka, gåslever och lokala charkuterier och ostar. Vi har flera fina stjärnkrogar i vårt närområde men också mysiga lokala brasserier. Olivoljeprovning och besök hos en vermouth tillverkare är populära inslag. 3-5 dagar. Kontakta oss för din offert och pris, vi har många förslag!

Golf paket 3-4 dagar (2+ personer)

Gör din vistelse hos oss minnesvärd och kombinera dina dagar med vinprovningar, god mat och golf! Bo hos oss, spela fantastisk golf på de närliggande golfbanorna Golf Saint Thomas and Golf Cap D'Agde and enjoy our local food and wine. Included in the package (example)

  • 3-4 nätters boende på D'oc D'or i dubbelrum eller lägenhet med privat badrum inkl frukost
  • Transfer Béziers flygplts
  • Alla transporter enligt program/goolfbana
  • 2-3 green fees på Saint Thomas and Cap D'Agde ( golfbil tillkommer extra kostnad )
  • En välkomstdrink och välkomstmiddag komplett med anpassade viner från lokala, utvalda vinproducenter
  • Ett vingårdsbesök med balade de vigneron, vinprovning och picnic de luxe  

Husletarpaketet 

Ett paketerbjudande för dig som vill uppfylla din dröm om ett eget boende i Languedoc. 3 nätter i något av våra fina och bekväma dubbelrum inkl frukost, fria dagar för husletning eller att upptäcka området på egen hand. En välkomstdrink med tilltugg ankomstdagen samt en 3-rätters middag inkl vinpaket valfri dag chez nous, en vinprovning hos en av våra favoritvinbönder och ett besök hos en ekologisk olivoljeproducent. Självklart har du vårt kunnande och våra bästa tips på köpet!