HYRA HELA HUSET

Huset, läget och by

För dig med planer på att fira STORT med familjen, vännerna, släkten, kan vi nu erbjuda vecko-eller månadshyra vid bokning av hela huset. Vårt hus har plats för upp till 14 personer i egen bädd. I ett med varsam hand nyrenoverat Maison de Maître, i hjärtat av Languedoc, bor du oslagbart bra i autentisk miljö i en levande charmig sydfransk by. Boendet ligger i hjärtat av den lilla byn, med gångavstånd till all service. Huset är byggt på 1800-talets mitt och nyrenoverat 2016 där alla tidstypiska detaljer såsom vackra fönster och dörrar, originalgolv, takstuckatur, franska balkonger och en underbar takhöjd bevarats.  I byn hittar du allt det du behöver, från postkontor, flera banker, 2 bra restauranger, flera pizzabutiker, bagerier, slaktare, grönsaksaffär samt en välutrustad mataffär. Skaldjursbilen kommer på fredagar till det lilla torget. Det är även här du finner matmarknaden på tisdagar och lördagar. Om det inte räcker, har vi en oslagbar stormarknad bara 5 minuter bort. Där finns även hårfrisör, teknikbutik och hyrbilsservice.  Läget är fantastiskt, med närhet till nationalparken med vandring och klättring, nära till bad i Medelhavet med milsvida stränder och i floden Orb vid svalkande klapperstensstränder, vingårdar med vinbesök och avsmakning, utflykter, kultur och historia. Kulturen här är gammal och kan härledas tillbaka till romare, visigother och galler. I Languedoc finns många skyddade natur och kulturarv med på UNESCOS världsarvslista, t ex Pont du Gard, Canal du Midi och Carcassonnes gamla murar och slott. Väl värt ett besök! Katarslotten är likaså intressanta, liksom de många gamla tempelriddarfästena. Och vill du ha storstad så finns det också, med Béziers och Montpellier på bekvämt avstånd

Rum och boende

Huset har 5 dubbelrum och en studio, alla med privata badrum i gammaldags stil men med all modern bekvämlighet. Studion har även ett eget kök med soffhörna samt matplats. Sommaren 2019 har reversibel A/C installerats i alla sovrum. I de allmänna utrymmena hittar du härliga umgängesytor, stor rymlig matsal med plats för alla runt bordet, en loungeavdelning där du kan slappna av med en god bok i avskildhet och också en mysig soffhörna framför kaminen. Köket är välutrustat och modernt, med matlagning för den stora familjen eller vännerna. Boendet har gratis wifi. Slutstädning, handdukar/poolhanddukar, sängkläder samt sänglinne ingår. Självhushåll. Boendet är ej handikappanpassat och huset har flera våningar, med trappor och avsatser och passar därför ej för barn 2-6 år. Gratis parkering finns bakom huset. Parkeringsplats (er) i garage kan ordnas enligt överenskommelse.

Pool och trädgård

Pool och poolterrass når du direkt från köket och lounge, som öppnar upp till en generös utemiljö. Fräsch pool med härliga solstolar, loungemöbler i sol och skugga. I den lummiga trädgården finns ett överflöd av vackert blommande träd och buskar och naturligtvis en egen grillplats och ett stort generöst matbord för härliga middagar utomhus. Vill du krypa upp i din egna lilla vrå så är den självskrivna platsen vår berså under pergolan av det blommande blåregnet.

Priser

Högsäsong vecka juni-september 2,990€                 månadshyra  8,990€

Lågsäsong vecka  oktober-april   2,690€                 månadshyra   7,990€

KONTAKTA OSS FÖR  OFFERT