HYRA HELA HUSET

Huset, läget och by

PERIODEN VECKA 25-34

För dig med planer på att fira STORT med familjen, vännerna, släkten, kan vi nu erbjuda vecko-eller månadshyra vid bokning av hela huset. Vårt hus har plats för 12 personer i egen bädd samt 2 personer i bäddsoffa. I ett med varsam hand nyrenoverat Maison de Maître, i hjärtat av Languedoc, bor du oslagbart bra i autentisk miljö i en levande charmig sydfransk by. Boendet ligger i hjärtat av den lilla byn, med gångavstånd till all service. Huset är byggt på 1800-talets mitt och nyrenoverat 2016-2022 där alla tidstypiska detaljer såsom vackra fönster och dörrar, originalgolv, takstuckatur, franska balkonger och en underbar takhöjd bevarats.  I byn hittar du allt det du behöver, från postkontor, flera banker, restaurang, en pizzavagn, bagerier, slaktare, grönsaksaffär samt en välutrustad mataffär. Skaldjursbilen kommer på fredagar till det lilla torget, mums med färska ostron och musslor från etangen, missa inte heller palourdes, perfekt i en pasta! Det är även här du finner matmarknaden på tisdagar. På lördagar är det en lite större marknad på torget framför vårt hus. Om det inte räcker, har vi en stor LIDL i byn och en oslagbar stormarknad Super U bara 5 minuter bort. Där finns även hårfrisör, teknikbutik och hyrbilsservice.  Läget är fantastiskt, med närhet till nationalparken med vandring och klättring, nära till bad i Medelhavet med milsvida stränder och i floden Orb vid svalkande klapperstensstränder, vingårdar med vinbesök och avsmakning, utflykter, kultur och historia. Kulturen här är gammal och kan härledas tillbaka till romare, visigother och galler. I Languedoc finns många skyddade natur-och kulturarv med på UNESCOS världsarvslista, t ex Pont du Gard, Canal du Midi och Carcassonnes gamla murar och slott. Väl värt ett besök! Katarslotten är likaså intressanta, liksom de många gamla tempelriddarfästena. Och vill du ha storstad så finns det också, med Béziers och Montpellier på bekvämt avstånd.

Rum och boende

Huset har 5 dubbelrum och en stor studio för 4 personer, alla med privata badrum i gammaldags stil men med all modern bekvämlighet. Studion har även ett eget kök med soffhörna samt matplats. Reversibel A/C installerats i alla sovrum. I de allmänna utrymmena hittar du härliga umgängesytor, stor rymlig matsal med plats för alla runt bordet, en loungeavdelning där du kan slappna av med en god bok i avskildhet och också en mysig soffhörna framför kaminen. Köket är välutrustat och modernt, med matlagning för den stora familjen eller vännerna. Nytt är ett lekrum i den gamla caven, komplett med både dart, fotbollsspel och inomhus boulebana. Boendet har gratis wifi. Handdukar/poolhanddukar, sängkläder, sänglinne samt tillgång till tvättmaskin och städutrustning ingår.  Kostnad för obligatorisk slutstädning tillkommer. Boendet uthyrs veckovis med självhushåll. Boendet är ej anpassat för personer med funktionshinder då huset har flera våningar, med trappor och avsatser. Boendet har ingen hiss. Gratis parkering finns bakom huset. Parkeringsplats (er)  kan ordnas enligt överenskommelse. Grupper, familjer och vänner är mycket välkomna. Med hänsyn tagen till grannar, tillåter vi inga fester eller ungdomsgrupper. Ansvarig för bokning skall vara minimum 25 år.

Pool och trädgård

Pool och poolterrass når du direkt från köket och lounge, som öppnar upp till en generös utemiljö. Fräsch saltvattenspool med härliga solstolar, loungemöbler i sol och skugga. I den lummiga trädgården finns ett överflöd av vackert blommande träd och buskar och naturligtvis en egen grillplats och ett stort generöst matbord för härliga middagar utomhus. Vill du krypa upp i din egna lilla vrå så är den självskrivna platsen vår berså under pergolan av det blommande blåregnet.

Priser

Högsäsong vecka juni-augusti 2,995€                 månadshyra  6,995€

(Obligatoriskt slutstädning tillkommer)KONTAKTA OSS FÖR  OFFERT