AKTUELLT

Booking.com Award! 

2020-01-14

Fantastiskt ! Att vara ägare och driva ett B&B utomlands är i bland både svårt ensamt och utmanande. Belöningen och tillfredsställelsen att får bekräftat att alla dina ansträngningar faktiskt gör skillnad.  Att alla timmar, kärlek och omsorg du investerar i ditt projekt faktiskt har betydelse för våra gäster. Vi är därför enormt tacksamma, stolta och glada för det kärleksbevis våra gäster ger oss. För andra året i rad har vi vunnit en prestigefull utmärkelse hos Booking.com, där våra nöjda gäster har belönat oss med en utmanade 9,4 av 10. Tack, tack! Detta sporrar oss att fortsätta att ge er av vårt hjärta och gästfrihet även för 2020! Fina betyg och fina recensioner av nöjda gäster är naturligtvis ett resultat av vårt långsiktiga arbete med att alltid "walk the extra mile" för att skapa en extra guldkant på våra gästers vistelse. Det kan t ex vara en omsorgsfullt planerad måltid, en utflykt till en ostronodling, en vinprovning exceptionelle, picnic i vingården, en välplanerad vandring längs några av våra fina vandringsleder eller ett besök på den där lilla bortglömda pärlan/restaurangen i bergen. Vi har lokalkännedom och gör vårt bästa för att alltid hitta rätt upplägg för den unika gästen. #docdorlanguedoc #bedandbreakfast #chambredhotes #suddefrance #homeawayfromhome #holiday #bookingaward #morethananumber ! Reversibel luftkonditionering nu i alla rum!

2019-07-20

NYHET! Vi på D'oc D'or är nu stolta och glada över att kunna erbjuda alla våra fina gäster en reversibel A/C i alla våra boende rum! Vi har tvekat länge att installera A/C av många olika anledningar, inte minst miljömässiga och estetiska. Efter att ha letat länge har vi nu hittat ett mycket bra alternativ och de drivs dessutom HELT med förnybar energi från vår solpanelsanläggning, vilket känns toppen! De förfulande lådorna på fasaden har vi lyckats trolla bort och utomhusenheten är väl dold på taket.

Vi är glada att kunna erbjuda våra gäster möjlighet till en sval natt mellan nypressade lakan, då de senaste somrarna varit väldigt varma. Letar du efter ett fantastiskt bra boende med alla moderna faciliteter samtidigt som du får själ och hjärta i i ett tidstypiskt franskt masion vigneronne från la belle epoque har du kommit helt rätt! Välkomna för några dagars avkoppling hos oss! 💖

TRIPADVISOR UTMÄRKELSE

Nu har vi fått Certificate of Excellence på Tripadvisor! Det innebär att ni, våra gäster, varit kontinuerligt mycket nöjda med er vistelse hos oss och över tid givit oss utmärkta recensioner. Välkomna att upptäcka det där lite extra hos oss på D'oc D'or!

Tips för din vistelse

Vi står gärna till hands med smarta tips för att din vistelse skall bli så innehållsrik som möjligt. Vill du utforska Languedoc på egen hand, vet vi var du hittar bästa stranden, den undangömda restaurangen, bästa ostronstället, var du kan hyra cyklar och vilken marknad du bör besöka. Vi känner till byarna och de bästa vinerna i området. Vi ordnar gärna aktiviteter för dig och dina vänner (min 6 personer) Ett litet axplock av vårt utbud:

Champagneprovning med champagnebrunch

Vingårdsbesök med vandring och provning (möjlighet till picnic eller tapas)

Stadsvandring med guide

Solnedsgångspicnic chic på stranden

Kulturvandringar och besök

Vid alla gruppaktiviteter kan vi erbjuda transport