AKTUELLT

Grès de Montpellier 11-14 maj

Vårens vinresa all-inclusive går till Languedoc, ett av de mest dynamiska vindistrikten i Frankrike.  Mat och vin står självsagt i fokus och organiskt, ekologiskt naturligt och närodlat är honnörsord för våra utvalda producenter.

En långhelg i ett vackert Languedoc, sprängfyllt med smaker, dofter och i sin vackraste blomsterskrud. Under er vistelse i hjärtat av vinodlarland, kombinerar vi njutbara middagar med besök på speciellt utvalda vingårdar med vinprovningar, lyxiga restaurangbesök och äter specialkomponerade menyer för att allra bäst kunna presentera traktens specialiteter av vin och ypperligt lagad mat. Ni bor fantastiskt på Maison D'oc D'or, ett litet chambre d´hôtes de charme nära till alla våra vingårdar och utflyktsmål. 

I vårt erbjudande ingår pris p.p 699€

  • 3 nätters boende på D'oc D'or i dubbelrum eller lägenhet med privat badrum inkl frukost
  • Transfer till och från Beziers flygplats/Centralstation
  • Samtliga transporter enligt programmet
  • Välkomstdrink och välkomstmiddag på ert boende, komplett med anpassade viner från lokal utvald vinproducent
  • En fantastisk utflykt och balade de vin, Grès de Montpellier, genom Montpelliers gamla kvarter. Ni får prova ett urval av regionens många vinmakares produkter. All mat och dryck ingår i denna heldagsutflykt.
  • Vinbondens kalla terroir buffé med anpassade lokala viner och vinprovning med en av våra utvalda ekologiska vinmakare
  • Vingårdsbesök med vinfälts-vandring, vinprovning och picnic chic i fantastisk miljö
  • Besök och rundvandring på Noilly Prat med vermouth provning
  • Lyxig skaldjursmiddag i Marseillan hamn inkl dryck
  • Avskedslunch på stjärnkrog i Béziers med vinpaket samt rundvandring i Béziers gamla kvarter

Det finns möjlighet att i anslutning till resan, boka till ytterligare nätter för att på egen hand utforska Languedoc. Hör med oss så kommer vi med förslag och prisuppgifter.

För information om bokning, villkor och betalning, kontakta oss med din anmälan !

FIRA MED OSS!

Vår nya hemsida är på plats och vi är både stolta och nöjda! Det firar vi med ett marserbjudande! Alla bokningar under mars månad, direkt genom bokningslänken under "BOKNING" får 15% rabatt. Ange koden MARS2019. Gäller fram till 31/3.Tips för din vistelse

Vi står gärna till hands med smarta tips för att din vistelse skall bli så innehållsrik som möjligt. Vill du utforska Languedoc på egen hand, vet vi var du hittar bästa stranden, den undangömda restaurangen, bästa ostronstället, var du kan hyra cyklar och vilken marknad du bör besöka. Vi känner till byarna och de bästa vinerna i området. Vi ordnar gärna aktiviteter för dig och dina vänner(minimum 6 personer) Ett litet axplock av vårt utbud:

Champagneprovning med champagnebrunch

Vingårdsbesök med vandring och provning (möjlighet till picnic eller tapas)

Stadsvandring med guide

Solnedsgångspicnic chic på stranden

Kulturvandringar och besök

Vid alla gruppaktiviteter kan vi erbjuda transport

Matinspirationsresa med grillfokus 14-18 maj

Vår grillresa i samarbete med France Tours, Weber och TV4 grillmästare Annabell Nilsson

En favorit i repris! Följ med på vår inspirerande matresa med grilltema och njut av de fantastiska franska råvarorna i en underbar miljö. Er Grillmästare Annabell Nilsson, känd från Grillmästarna i TV4, Grill-SM och BBQ VM i samarbete med Weber, inspirerar, instruerar och lär ut allt om grillning. Ni lär er olika grilltekniker, smakkombinationer och deltar aktivt i matlagningen, allt på grillen. Dagarna bjuder på utflykter, besök på lokala marknader och vingårdar medan kvällarna ägnas åt grillkurs där Ni sedan njuter av det Ni tillagat, tillsammans med härliga franska drycker.

Ni använder de bästa råvarorna för att uppnå det bästa resultatet. Ni röker och grillar fisk, kött, skaldjur, grönsaker och snacks. Vad sägs om att grilla några Tarte Flambée till drinken eller några färskkorvar till vinprovningen? Syftet med kvällarna är att inspirera och tänka utanför boxen. Man kan faktiskt flytta ut hela köket till trädgården eller innergården. Det man i regel gör inomhus, kan lika gärna göras ute - på grillen.

I vårt erbjudande ingår  pris p.p 8,66o:-

Boende i delat dubbelrum inkl. frukost, 4 middagar (3-rätters) . 3 kurstillfällen, utflykter, picknick, vingårdsbesök, vinprovning och en lyxig champagnefrukost samt alla transporter.

För mer detaljerad information och bokning, besök France Tours Frankrike program, Årets grillresa med Grillbella och France Tours