VÅRA RUM

Picpoul de Pinet

Ett stort och luftigt rum med utsikt över slottet och kyrkan, inrett i traditionell stil med mörka franska trämöbler och med ljusa färger i vaniljgult och vitt. Stor dubbelsäng, traditionell tidstypisk takfläkt, reversibel luftkonditionering och centralvärme. Modernt badrum med dusch ensuite. En romantisk sänghimmel är pricken över i ! Rummet på plan 2.  HUSDJUR TILLÅTNA!

Saint-Chinian

Ett stort och generöst rum hörnrum med massor av ljus och sol genom de två stora fönstren med franska balkonger. Rummet går i trädgårdsgröna toner kryddat med romantiskt blekrosa och är inrett traditionell fransk stil. Det är utrustat med stor dubbelsäng, traditionell tidstypisk takfläkt, reversibel luftkonditionering och centralvärme. Modernt badrum med dusch ensuite och utsikt mot trädgård och patio och mot slottet och kyrkan. Rummet ligger på andra våningen.


Corbières

En svalt och skuggigt rum med utsikt över poolen och terrassen i salviagröna toner, beläget på andra våningen. Rummet är inrett i traditionell stil med mörka möbler och har en dubbelsäng king size, traditionell tidstypisk takfläkt, reversibel luftkonditionering, centralvärme och franska fönster. Privat badrum med dusch i anslutning till rummet, också det med fönster mot poolen.

Faugères

Ett ljust rum med lugna färgtoner i lavendelblått och vitt. Rummet ligger på våning två och är inrett i tidstypisk stil. Det är utrustat med traditionell tidstypisk takfläkt, reversibel luftkonditionering, centralvärme och två enkelsängar som lätt kan omvandlas till en dubbelsäng. Stor solig fransk balkong med utsikt över trädgården och patio. Privat badrum med dusch i direkt anslutning som också har sin egna franska balkong. Rummet ligger på andra våningen.

Fitou

Ett stort och rymligt rum, skuggigt och svalt med utsikt och direktaccess till pool och solterrass, inrett i gult och grått och med franska trämöbler. Som de övriga rummen utrustat med stor dubbelsäng, traditionell tidstypisk takfläkt, reversibel luftkonditionering och centralvärme. Modernt badrum med dusch ensuite också det med utsikt över poolområdet. Rummet är beläget på plan 1 med separat ingång. HUSDJUR TILLÅTNA!

Studio

Limoux

En rymlig studio med plats för fyra personer i cappucinotoner med två franska balkonger med utsikt över byn och slottet och inrett i traditionell fransk stil. Studion har ett fullt utrustat modernt kök, en rymlig matplats och tv/soffhörna med soffbord. Som de övriga rummen är studion utrustat med stor dubbelsäng, en bäddsoffa för två personer, reversibel luftkonditionering och centralvärme. Modernt badrum med dusch ensuite också det med sin egna franska balkong och utsikt mot slottet. Lägenheten ligger på plan 2. Uthyres minimum 3 nätter.

RUM

Alla priserna inkluderar en generös frukostbuffé

Priser avser 2 personer i dubbelrum

lågsäsong vinter   per natt

Oktober-april

99 €

Högsäsong sommar  per natt

Maj-september

135 €

Lågsäsong vinter 7 nätter

Get one free

595 €

STUDIO

Ej måltider

Lågsäsong 3 nätter studio 

Oktober-april

2 personer ej måltider. Tillägg 20€ för extrabädd

395 €

Högsäsong 3 nätter studio

Maj-september

2 personer ej måltider. Tillägg 30€ för extrabädd

495 €

Lågsäsong 7 nätter studio veckopris

Oktober-april

2 personer ej måltider

Tillägg 50€ för extrabädd

780 €

Högsäsong 7 nätter studio veckopris

Maj-september

 2 personer ej måltider

Tillägg 80€ för extrabädd

960 €