Press

D'oc D'or chambre d'hôtes

2019-05-23

Vårt uthållighetsarbete att alltid sträva efter nöjda gäster, att lyhört lyssna och förändra ger resultat. Nu har Tripadvisor givit oss Certificate of Excellence för vårt idoga arbete och den kvalitet vi erbjuder! För er alla som varit här och ännu inte hunnit givit oss en recension, tar vi tacksamt emot ert omnämnande på Tripadvisor, det hjälper nya gäster att hitta hit och oss även fortsatt hålla samma höga kvalitet. Välkomna att upptäcka oss!

LYXIG HELGLÄSNING: Therese och Ronald sålde allt och flyttade till Frankrike 

2019-03-30

Vem sade att man inte blev profet i sitt eget hemland? Nu finns vår story i  Dalarnas Tidningar. Ett jättefint reportage av Sara Thunmarker Telde och fina bilder av Anna Klint i livsstilstidningen Pralin. Läs gärna och DELA! Också fint TV-reportage, till det behöver du inloggning till DT.se. Provprenumeration kostar endast 1:- för en hel månad!  Länk till reportaget (låst artikel) hittar du HÄR

Reportage i Dalarnas tidning och Pralin som pdf 

2019-03-30

För er som inte hann läsa det fina reportaget i Dalarnas Tidningar och Pralin, finns den nu här som pdf. Text Anna Thunmarker Telde och Anna Klint, bilder Anna Klint.