Press

Reportage i Dalarnas tidning och Pralin som pdf 

2019-03-30

För er som inte hann läsa det fina reportaget i Dalarnas Tidningar och Pralin, finns den nu här som pdf. Text Anna Thunmarker Telde och Anna Klint, bilder Anna Klint.

D'oc D'or chambre d'hôtes

2019-05-23

Vårt uthållighetsarbete att alltid sträva efter nöjda gäster, att lyhört lyssna och förändra ger resultat. Nu har Tripadvisor givit oss Certificate of Excellence för vårt idoga arbete och den kvalitet vi erbjuder! För er alla som varit här och ännu inte hunnit givit oss en recension, tar vi tacksamt emot ert omnämnande på Tripadvisor, det hjälper nya gäster att hitta hit och oss även fortsatt hålla samma höga kvalitet. Välkomna att upptäcka oss!

D'oc D'or chambre d'hôtes

2020-01-14

Fantastiskt ! Att vara ägare och driva ett B&B utomlands är i bland både svårt ensamt och utmanande. Belöningen och tillfredsställelsen att får bekräftat att alla dina ansträngningar faktiskt gör skillnad  Att alla timmar, kärlek och omsorg du investerar i ditt projekt faktiskt har betydelse för våra gäster. Vi är därför enormt tacksamma, stolta och glada för det kärleksbevis våra gäster ger oss. För andra året i rad har vi vunnit en prestigefull utmärkelse hos Booking.com, där våra nöjda gäster har belönat oss med en utmanade 9,4 av 10. Tack, tack!  Detta sporrar oss att fortsätta att ge er av vårt hjärta och gästfrihet även för 2020!  Fina betyg och fina recensioner av nöjda gäster är naturligtvis ett resultat av vårt långsiktiga arbete med att alltid "walk the extra mile" för att skapa en extra guldkant på våra gästers vistelse. Det kan t ex vara en omsorgsfullt planerad måltid, en utflykt till en ostronodling, en vinprovning exceptionelle, picnic i vingården, en välplanerad vandring längs några av våra fina vandringsleder eller ett besök på den där lilla bortglömda pärlan/restaurangen i bergen. Vi har lokalkännedom och gör vårt bästa för att alltid hitta rätt upplägg för den unika gästen. #docdorlanguedoc #bedandbreakfast #chambredhotes #suddefrance #homeawayfromhome #holiday #bookingaward #morethananumber !