MAT & DRYCK

Måltider

Frukost- För att din dag skall börja på bästa möjliga sätt, ingår alltid en generös frukostbuffé i din reservation, med allt du kan önska dig.(gäller vid direktbokning, vid bokning genom en bokningsportal kan frukost beställas mot tillägg)

Table d'hôtes - Vi erbjuder även några dagar i veckan en trerättersmiddag, med fokus på närodlat, lokalproducerat och säsongsaktuellt. Vårt omsorgsfullt utvalda vinpaket är ett rekommenderat tillval. Middag måste förbeställas senast 1 dag i förväg.

Besök på vingårdar & vinprovning - som boende mitt i ett av världens största, och i vårt tycke bästa- vindistrikt erbjuder vi självklart guidade turer och besök på omsorgsfullt utvalda vingårdar. För grupper om 6 finns även möjlighet att ordna picknick i vinfälten eller tapas de luxe. Bokas i förväg.

Grupper

Gruppbokningar -För grupper om 6 eller fler, anordnar vi gärna vinprovningar, vinvandringar, grillkvällar i trädgården eller vad sägs om en champagnefrukost med provning, en härligt dekadent förmiddag med allt vad en champagnefrukost bör innehålla. 

Festligt värre!

Fest och party- hos oss kan du också boka din privata fest eller födelsedagsfirande. Fira i våra vackra lokaler eller njut av en härlig grillkväll i trädgården. Vi skräddarsyr festen efter dina önskemål. 10-30 personer. Kontakta oss för skräddarsydd offert.