HUSJAKT

Har du blivit inspirerad och letar efter eget hus här i vårt underbara Languedoc? D'oc D'or är den perfekta utgångspunkten i din husletarjakt, strategiskt belägen mellan hav och berg, nära till både Béziers och närmaste flygplats och omgiven av små pittoreska levande byar där ditt hus väntar på att bli upptäckt. Vi samarbetar med några av de mest seriösa och välrenommerade mäklarna och husletare som kommer att göra allt för att hitta det perfekta läget och rätt hus för dig.

Real Estate Languedoc - Freddy Rueda och hans agent Elise Naughton. Talar engelska, franska och norska och har mer än 500 bostäder i sin portfölj till salu i området.

Hus i Languedoc - Karin Kloo svensk/engelsk/franskspråkig husletare, väletablerad i området och har sålt hus till många nöjda svenskar. Rutinerad och erfaren. Har många frestande hus på sin hemsida

Sydfranska Fastigheter - Annika & Erik Emanuelsson, svensk/engelsk/franskspråkiga husletare med fransk certifiering. De gör alltid sitt allra bästa att hitta exakt rätt hus för dig och är alltid villiga att göra det lilla extra. Fantastiska på service och after-sales.